Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Φ. Σκορδά: Λέει στον αέρα του Mega πότε πάει για χέσιμο ο Λιάγκας...

Οι νιόπαντροι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας τόνισαν από την πρώτη στιγμή πως δεν θα πουλήσουν τα προσωπικά τους στην τηλεόραση και εμείς σαν καλόπιστοι τους πιστέψαμε.

Έλα ντε όμως που κάθε μέρα χειροτερεύει η κατάσταση. Το ζεύγος όχι απλά πουλάει, αλλά ξεπουλάει σε τιμή ευκαιρίας τα ενδοοικογενειακά του με κάθε ευκαιρία. Φτάσαμε στην τρίτη μέρα προβολής του «Πρωινό mou» και οι αναφορές στα προσωπικά τους γίνονται όλο και πιο συχνές.

Το ζευγάρι πουλάει, είναι πρώτο σε τηλεθέαση και είναι αποφασισμένο να συνεχίσει έτσι, αφού τα νούμερα αγιάζουν τα μέσα. Το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα, όταν η Σκορδά αποφάσισε να ενημερώσει όλη την χώρα πως δεν κοιμήθηκε χτες επειδή ο Λιάγκας είχε πάθει κόψιμο και έτρεχε όλη το βράδυ στην τουαλέτα!!

Το θέμα είναι πως κάποτε ο κόσμος θα βαρεθεί να ακούει για το έντερο του Λιάγκα, όσοι πούλησαν τα προσωπικά τους το πλήρωσαν ακριβά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...