Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

"Ο Ρούνεϊ είναι μια αρσενική π#@$%"!

Εκοτό 

 Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ έχει περάσει και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, μετά τις δηλώσεις του αμυντικού των "πετεινών" Μπενουά Εκοτό που χαρακτήρισε τον Γουέιν Ρούνεϊ ως "πόρνη του ποδοσφαίρου"!

Το απόγευμα του Σαββάτου εκτός από το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ υπάρχει άλλο ένα στην Αγγλία, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.
Στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Ντουμπάι με την σύζυγο του, με σκοπό να περάσουν χρόνο μαζί μετά τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους.

Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως ο 25χρονος άσος ήταν η φραστική επίθεση του αμυντικού της Τότενα Μπενουά Ετοκό, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως πόρνη του ποδοσφαίρου!

"Η τάση στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή λέει πως αν δεν κάνεις την αρσενική π#@$@#, τότε όλα είναι καλά και δεν τραβάς τα βλέμματα. Ο Γουέιν όμως δεν είναι εντάξει. Αυτό που έκανε στη γυναίκα του είναι πολύ βρώμικο. Δηλαδή να έχει σχέση με μια πόρνη την οποία έβλεπε για επτά μήνες", είπε ο 26χρονος αμυντικός βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι.

Αντίδραση από τον Άγγλο επιθετικό δεν είχαμε ακόμα, όμως είναι σίγουρο πως αν βρεθούν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο ίσως και να έχουμε κάποια κόντρα. 

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...