Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στα επίσημα ο Μαρινάκης;

 

 Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πρότεινε στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρακολουθήσει το ντέρμπι από την κεντρική σουίτα πάνω από τα δημοσιογραφικά, όμως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα προτιμήσει την θύρα των επισήμων!

Το "αφεντικό" των Πειραιωτών έχει πάρει τις αποφάσεις του και όπως όλα δείχνουν δεν θα δεχθεί την πρόσκληση του "τριφυλλιού".
OΒαγγέλης Μαρινάκης αν θα πάει στο ντέρμπι, θα κάτσει στην επίσημη θύρα του γηπέδου, ως πρόεδρος της Superleague και όχι στο μπουθ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα κάτσει δίπλα στον Νικόλα Πατέρα, όπως ο ίδιος του είχε προτείνει, αλλά στην θέση που προβλέπεται για τον πρόεδρος της Superleague. Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν, αν πάρει την απόφαση να μεταβεί στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να περάσει από του Ρέντη προκειμένου να... ντοπάρει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αφού όπως σας έχουμε ξαναγράψει σέβεται και πιστεύει στην δουλειά και το έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Βοηθοί δεν χρειάζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...