Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Προσπάθησαν να τον κάψουν

 

 Ληστές επιχείρησαν να κάψουν ζωντανό 25χρονο υπάλληλο βενζινάδικου στο Χαλάνδρι, οργισμένοι από το ποσό που βρήκαν στο ταμείο. Τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

Αδίστακτοι αποδείχτηκαν άγνωστοι δράστες που στο στόχαστρο τους έβαλαν βενζινάδικο στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Νικηταρά στο Χαλάνδρι, με σκοπό να το ληστέψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, ζήτησαν από τον υπάλληλο που εκτελούσε τη βραδινή βάρδια να τους δώσει τις εισπράξεις.
Οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα χρήματα που τους έδωσε ο 25χρονος υπάλληλος από το Ιράκ και αποφάσισαν να τον κάψουν ζωντανό.
Πήραν ένα μπιτόνι βενζίνη και περιέλουσαν τον άτυχο νεαρό, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να του βάλουν φωτιά.
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Γεννηματά. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...