Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ρόμπερτ Πάτινσον: "Δεν μπορείς να αποφύγεις την αποτυχία στον έρωτα"


O σταρ του «Λυκόφωτος» δεν θέλει σοβαρές σχέσεις

Ο πιο hot βρικόλακας της μεγάλης οθόνης παραδέχτηκε ότι δεν αντέχει να βρίσκεται σε μία σοβαρή σχέση. Παρόλο που ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στις ταινίες του «Λυκόφωτος», Κρίστεν Στιούαρτ, δήλωσε ότι αγχώνεται μπροστά στο ενδεχόμενο του έρωτα. «Ναι. Είμαι πιο εγωκεντρικός. Δεν μπορείς να αποφύγεις την αποτυχία στον έρωτα, αλλά φοβάσαι και την επιτυχία», δήλωσε σε συνέντευξή του. 


Ο 24χρονος ηθοποιός, επίσης, μίλησε για τη δημοσιότητα, χαρακτηρίζοντάς την ως «τέρας». «Όσο περισσότερο νομίζουν ότι σε γνωρίζουν οι άνθρωποι, τόσο πιο πολύ σε καθορίζει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στην Αμερική, δεν μπορώ να ταξιδέψω ελεύθερα, απλά δεν θέλω να γράφονται ιστορίες για μένα».
Στο μεταξύ, αναμένεται προσεχώς να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πρώτου μέρους της τελευταίας ταινίας του έπους του «Λυκόφωτος», με τίτλο «Χαραυγή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...