Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αυλαία στην τραγωδία της Θέρμης – Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος πατέρας



Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες. Το βράδυ της Τετάρτης και ενώ η Θεσσαλονίκη βρισκόταν στο έλεος της νεροποντής, ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του, έσπευσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο γιός τους για να τον απεγκλωβίσουν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου όπου είχε εγκλωβιστεί.


Στην προσπάθειά τους να σώσουν το παιδί τους, παρασύρθηκαν κι εκείνοι. Η μητέρα και ο γιος κατάφεραν να διασωθούν. Μάλιστα, τον 25χρονο άνδρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε στα ορμητικά νερά του χειμάρρου γιατί παραμέρισε τους κώνους της Τροχαίας και πέρασε από σημείο όπου είχε απαγορευτεί η διέλευση, έσωσαν ο δήμαρχος και ένας πολίτης, την ώρα που οι άνδρες της Πυροσβεστικής απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του διήρκεσαν όλο το βράδυ. Ήταν άκαρπες μέχρι το μεσημέρι. Λίγο πριν από τις 15:00 όμως, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η εξέλιξη έχει συγκλονίσει τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης και όλους όσους ήξεραν την τραγική οικογένεια.

Πηγη : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...