Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις για Καμενί

Σκέψεις για ΚαμενίΤον διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη ψάχνουν από τώρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που θα αφήσει ο πολύπειρος τερματοφύλακας με την αποχώρηση του από την δράση το καλοκαίρι. Στο στόχαστρο ο Καμενί. 

Όπως στο πρώτο του πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει στο μυαλό του, τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Εσπανιόλ, Κάρλος Καμενί τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Καμερουνέζος με κοινοτικό διαβατήριο πορτιέρο, είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες την σεζόν 2008-09, αλλά τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον παίκτη να ανανεώνει την συνεργασία του μέχρι το 2013.

Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις σε περίπτωση που προκριθεί η περίπτωση απόκτησης του 26χρονου τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ στην Εσπανιόλ, προκειμένου να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...