Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ροζ σκάνδαλο με τραβεστί για άσο της Πρέμιερ!

Στην δημόσια αποκάλυψη ότι έκανε σεξ επί πληρωμής με τον άσο της Φούλαμ, Κάρλος Σαλσίδο, προχώρησε η 24άχρονη τρανσέξουαλ ιερόδουλος, Γιαμίλ Ερέρα!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον μεξικανικό σταθμό "TV Notas" η ιερόδουλος απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε εκείνη και τον 30άχρονο αμυντικό, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν του είχε αποκαλύψει προηγουμένως το φύλο της.

"Του είπα ότι δεν είμαι κορίτσι σε συζήτηση που είχαμε on line. Ήταν πολύ σοκαρισμένος. Φανταστείτε! Είχε μείνει έκπληκτος και ρωτούσε "γιατί δεν μου το είπες;".

Είμαι σίγουρη ότι θα αυτό θα πρέπει να είναι σκληρό για τη γυναίκα του. Δεν ήταν ποτέ μέσα στις προθέσεις μου να βλάψω κάποιον. Το μετανιώνω πολύ",
τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σαλσίδο αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις καταγγελίες και άφησε να εννοηθεί ότι θα κυνηγήσει νομικά την ιερόδουλη. "Η υπόθεση έχει ήδη περάσει στα χέρια  του δικηγόρου. Από εκεί και πέρα θα δούμε τί θα συμβεί", ήταν το σχόλιο του άσου των Λονδρέζων.

Να σημειωθεί πως ο Σαλσίδο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια με την Φαβιόλα έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, με την Ερέρα να ισχυρίζεται ότι το όλο ροζ σκηνικό έλαβε χώρα στο πλαίσιο ενός πάρτι που διοργάνωσαν παίκτες του Μεξικού στις 7 Σεπτεμβρίου ύστερα από φιλική νίκη επί της Κολομβίας. 

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...