Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Οπου φυσάει ο άνεμος ΠΑΟ

ΠΑΟ-Κοπεγχάγη: 0-2

  

Η Κοπεγχάγη ανέδειξε στο έπακρο τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, πέρασε με ... άνεση από το ΟΑΚΑ νικώντας 2-0 τον Παναθηναϊκό, που σε δυο αγώνες στο Champions League έχει μηδέν βαθμούς και 1-7 γκολ!Αναιμικός, χωρίς φλόγα αλλά και χωρίς πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός έμεινε πολύ μακριά από τις απαιτήσεις ενός αγώνα Champions League, ηττήθηκε εύκολα από την Κοπεγχάγη και το ευρωπαϊκό του ταξίδι, μοιάζει να ξεστρατίζει από πολύ νωρίς.

Αλλιώς τα περίμεναν 45.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλιώς τους προέκυψε. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Κοπεγχάγη, σε μια από τις χειρότερες (εντός έδρας) βραδιές του στην Ευρώπη. Οι Δανοί νίκησαν με άνεση και ανέδειξαν στο έπακρο τα τεράστια προβλήματα των "πρασίνων", που εκτός των άλλων έχασαν και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Ο Νταμ Εντόι με ένα αριστοτεχνικό πλασέ, πάνω στην (άκαιρη) έξοδο του Τζόρβα και ο Μάρτιν Βίνγκααρντ της Κοπεγχάγης, που σε δυο αγώνες έχει 6 βαθμούς και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου (!) μπροστά, μάλιστα, και από τη Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στο απόλυτο μηδέν και η πορεία του πλέον στο φετινό Champions League, μοιάζει να χλομιάζει από πολύ νωρίς!

Οι Δανοί είχαν και δοκάρι, απέναντι στον ΠΑΟ που έμοιαζε να μην έχει δυνάμεις και απείλησε ελάχιστα την εστία των αντιπάλων του. Με μηδέν βαθμούς και παθητικό 1-7, το ξεκίνημα των "πρασίνων", φέτος, στην κορυφαία διοργάνωση. Δυσφορία αλλά και τραγούδια από τον κόσμο...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...