Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Εθισμένοι στο σεξ

Εθισμένοι στο σεξ
13.000 επαφές!
Ο διάσημος ηθοποιός Γουόρεν Μπίτι θεωρείται ο πρωτομάστορας και ας μην το έχει παραδεχθεί δημόσια. Ο Χολιγουντιανός σταρ έπειτα από αμέτρητα ραντεβού που είχε με χιλιάδες ωραίες γυναίκες τελικά παντρεύτηκε τη συνάδελφό του ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.


Ο συγγγραφέας Ρον Μπίσκιντ στο βιβλίο του «Σταρ: Πώς ο Γουόρεν Μπίτι αποπλάνησε την Αμερική» αναφέρει ότι από το 1957 μέχρι το 1991 το ερωτικό κοντέρ του κατέγραψε περίπου 12.775 επαφές με γυναίκες. Ο συγγραφέας τονίζει ότι ο ηθοποιός έφτασε σε αυτόν τον αριθμό-ρεκόρ χωρίς να υπολογίζει τις σχέσεις μιας νύχτας! Η αναφορά αυτή, αν και εξόργισε την πλευρά του Μπίτι, δεν αναιρεί, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, τις αλήθειες που αποκαλύπτει.
Εθισμένοι στο σεξΟλέθρια σχέσηΘύμα ανάλογης ψυχαναγκαστικής διαταραχής με το σεξ έπεσε ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος έκανε θεραπεία για να... απεξαρτηθεί. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί έπειτα από τις ταινίες «Ολέθρια σχέση» και «Βασικό ένστικτο», φτάνοντας στο σημείο να χωρίσει απο την πρώτη γυναίκα του, Ντιάντρα.
Κόλλησε από το ρόλο Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, που έγινε πασίγνωστος από τη σειρά «X-Files», δεν έκρυψε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα, ενώ πρόσθεσε ότι όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τα γυρίσματα της σειράς «Californication», όπου υποδυόταν ένα συγγραφέα που είχε εμμονή με το σεξ. Ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ο πελάτης του πήγε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης με τη θέλησή του. Από ανάλογη κλινική πέρασαν και οι ηθοποιοί Ρομπ Λόου και Μπίλι Μπομπ Θόρτον.
14 γυναίκες σε δύο μέρεςΟ Μίκι Ρουρκ, αναφερόμενος στο θέμα, αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα. «Κάποτε πέρασα ένα Σαββατοκύριακο στη Μεγάλη Βρετανία, κατά τη διάρκεια του οποίου έκανα έρωτα με 14 γυναίκες».
Κι αυτή δεν τον πίστεψε Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι αυτή του Τζέσε Τζέιμς, του συζύγου της Σάντρα Μπούλοκ. Ο Τζέσε έγινε διάσημος για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του και αποφάσισε να μπει σε κλινική. «Είχα γίνει δέσμιος του σεξ», δήλωσε πριν περάσει το κατώφλι της κλινικής.
«Κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή που έπρεπε να ζητήσει βοήθεια, για να βοηθήσει και την οικογένειά του, και κυρίως να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του», είπε ο εκπρόσωπος του, ενώ αποκάλυψε ότι είχε σχέση με 4 γυναίκες ταυτόχρονα.
Πρωταθλητές του σεξΕξαρτημένοι από το σεξ είναι και αρκετοί αθλητές. Ο... πολύς Τάιγκερ Γουντς παίρνει άξια τον τίτλο. Ο πρωταθλητής του γκολφ με επίσημα καταγεγραμμένες 19 εξωσυζυγικές σχέσεις πήρε την απόφαση να πάει σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ.
Αλλά και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας Τζον Τέρι κάνει ό,τι μπορεί για να βγει από το κλαμπ με τους διάσημους που ζουν και αναπνέουν έχοντας τη σκέψη τους στο σεξ.
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος...Τέλος, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να εθιστεί... Όπως έδειξαν πειράματα που πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια, οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι έπειτα από αρκετές εκσπερματώσεις τα επίπεδα ενδορφίνης (χημική ουσία που συνδέεται με την ευχαρίστηση) αυξάνονται. Τα ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα παρουσίασαν συμπτώματα εθισμού στην ενδορφίνη την οποία παρήγαγαν μετά τη σεξουαλική επαφή και έτσι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να αυξήσουν την ποσότητά της στο αίμα τους.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...