Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διπλή σε χρόνο ρεκόρ έγινε η Κριστίνα Αγκιλέρα

Η κάποτε διάσημη για το αδύνατο και γυμνασμένο κορμί της 29χρονη τραγουδίστρια άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση πρησμένη, σχεδόν παραμορφωμένη από το πάχος.

Εμφανώς πιο στρουμπουλή εμφανίστηκε η πάλαι ποτέ αδύνατη και γυμνασμένη Κριστίνα Αγκιλέρα
Με σαφώς πιο έντονες καμπύλες -για να το πούμε ευγενικά- η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) εμφανίστηκε χαμογελαστή όπως πάντα αδιαφορώντας για τους γύρω της που θα μπορούσαν κάλλιστα να της τραγουδούν: "Πόσο έχεις στρογγυλέψει, μπέμπα, μπέμπα! Έχεις γίνει άλλη τόση, σε μέρες έγινες διπλή"!
Η Αγκιλέρα σε εγκαίνια μουσείου
στο Λος Άντζελες, στις 26
Σεπτεμβρίου.
Η Αγκιλέρα σε εγκαίνια μουσείου στο Λος Άντζελες, στις 26 Σεπτεμβρίου.Βέβαια, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα τα πήρε αυτά τα παραπανίσια κιλά η Κριστίνα που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι η γέννηση του γιου της το 2008 την κάνει να νιώθει ακόμη πιο σέξι.
Σε εμφάνισή της τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Αγκιλέρα τραγούδησε και χόρεψε στους τελικούς του NBA στο Λος Άντζελες σε τέλεια φόρμα. Κι όμως, μόλις τρεις μήνες μετά, φαίνεται να έχει -πολύ απλά- φουσκώσει.
Αυτό τον καιρό, η Κριστίνα συμμετέχει στα γυρίσματα του μιούζικαλ "Burlesque", όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Σερ (Cher). Το γεγονός αυτό και μόνο προσθέτει στο παράλογο του πράγματος αφού με τόσο χορό και τρεχαλητό θα περίμενε κανείς να αδυνατίσει και όχι το αντίθετο.
Η Αγκιλέρα πριν από τρεις
μήνες στα βραβεία MTV,
στις 6 Ιουνίου.
Η Αγκιλέρα πριν από τρεις μήνες στα βραβεία MTV, στις 6 Ιουνίου.
Ακόμη και στο πρόσωπο στρογγύλεψε. Αριστερά, όπως ήταν τον περασμένο Ιανουάριο.
Ακόμη και στο πρόσωπο στρογγύλεψε.
Αριστερά, όπως ήταν τον περασμένο
Ιανουάριο.
Η Κριστίνα παντρεύτηκε τον Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) πριν από πέντε χρόνια και ο μικρός Μαξ (Max) γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2008. Έχασε το βάρος της εγκυμοσύνης σε τέσσερις μόνο μήνες, αλλά έχει επανειλημμένα παραδεχτεί ότι η στεναχώρια την σπρώχνει στο φαγητό. Οπότε, αν ισχύουν οι φήμες που την ήθελαν να ακυρώνει την καλοκαιρινή της παγκόσμια περιοδεία λόγω χαμηλής πώλησης εισιτηρίων, τότε πραγματικά, δεν είναι να απορεί κανείς.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...