Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κουίζ: Ποιο είναι το παιδάκι της φωτογραφίας;

Κουίζ: Ποιο είναι το παιδάκι της φωτογραφίας; 

 Μπορείτε να αναγνωρίσετε το παιδάκι της φωτογραφίας; Από μικρό αγοράκι ακόμα είχε φωτογένεια και ένα λαμπερό χαμόγελο που μπορούσε να σε μαγνητίσει, ενώ όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι κάποια στιγμή θα φτάσει πολύ ψηλά λόγω του ξεχωριστού του ταλέντου. 


Το αγοράκι αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, με καριέρα στους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας και να ηγηθεί των “λιονταριών” σε μεγάλες διοργανώσεις. Το ταλέντο του όμως δεν σταματά μόνο στο ποδόσφαιρο αφού έχει ασχοληθεί με τη σχεδίαση ρούχων και αρωμάτων, ενώ έχει αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια μεγάλων εταιρειών με πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά. Ο λόγος για τον David Beckham, ο οποίος αποτελεί ένα σύγχρονο “φαινόμενο” με όσα έχει καταφέρει έως τώρα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

  

 gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...