Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αστρολογία 30-09-2010


Kριός
Επιθυμείτε να προλάβετε τα πάντα άμεσα. Ας είστε σε εγρήγορση, αλλά ακολουθήστε τα «σημεία των καιρών». Σε ό,τι είναι ιδιαίτερα πολύτιμο στη ζωή σας, μπορεί να φανείτε κτητικοί και να προσπαθήσετε να το διατηρήσετε με κάθε θυσία.

Ταύρος
Καθώς μέσα από αυτά μπορείτε να βρείτε την έμπνευση και να κάνετε ένα ενδιαφέρον έργο ζωής, είτε μέσα από μια προσωπική σχέση είτε γιατί σας παρέχουν την έμπνευση, τότε θα βρείτε ένα διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά σας.
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, το ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει περισσότερο συγκροτημένους και περισσότερο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, βοηθά να αναλύετε τις λεπτομέρειες σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας και να έχετε μια σαφή άποψη και σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων
Καρκίνος
Τα αγαπημένα σας άτομα αυτή την εποχή είναι στο πλευρό σας και μάλιστα σας στηρίζουν στις μάχες που δίνετε. Αν είστε γονείς, είναι πολύ πιθανόν να είναι συμπαραστάτες σας τα παιδιά ή να ενδιαφερθείτε για την ποιότητα ζωής ενός παιδιού σας.
Λέων
Επειδή υπάρχει μια παραπλανητική εικόνα γύρω από τα επαγγελματικά σας, θα είναι σημαντικό να είστε συνεπείς και να προσπαθείτε να είστε συγκροτημένοι και σε εγρήγορση. Οι σχέσεις με συνεργάτες εξακολουθούν να σας παρέχουν μικρές απολαύσεις ή αποδράσεις.
Παρθένος
Με τα αδέλφια σας προτιμάτε να μην είστε κριτικοί και αυστηροί ή απόλυτοι. Μπορείτε να τους πείσετε, αφού υπάρχει πειθώ στο λόγο σας, επιμονή αλλά και γλυκύτητα. Στην πορεία του χρόνου, θα φανεί πως είχατε σωστές ιδέες ή καλά προγραμματισμένα σχέδια.
Ζυγός
Σας προσφέρεται μια ευκαιρία να επιμείνετε για τα εισοδήματά σας, καθώς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δημιουργούνται ευκαιρίες και κατάλληλες συνθήκες, δίχως όμως αδιαφορία από μέρους σας. Γιατί πρέπει να φανείτε εστιασμένοι στην προσπάθεια αυτή.
Σκορπιός
Θα είναι σημαντικό να μην αφήσετε το χρόνο να περάσει άσκοπα. Πέραν της προσωπικής σας επιτυχίας, που είναι σχεδόν βέβαια (αν βοηθά και το γενέθλιο ωροσκόπιο), σημασία έχει πλέον η προσπάθεια για να αφήσετε το στίγμα σας και να ξεχωρίσετε με μια προσωπική νίκη.
Τοξότης
Αν είστε συνεπείς και σωστοί, θα δεχθείτε το θαυμασμό και τη σωστή κριτική των ενδιαφερομένων στη ζωή σας. Αν πρέπει να επιλέξετε συνεργάτες αυτή την εποχή, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τα βήματα στην καριέρα σας.
Αιγόκερως
Θα είναι σημαντικό να μη γίνει η αρχή μέσα από πολλές και δύσκολες καταστάσεις για μία νέα πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάθε πρόταση και κάθε ζήτημα που συνδέεται με τα οικονομικά σας και την καριέρα σας θα απαιτεί αυτή την περίοδο φως και ευθύτητα.
Υδροχόος
Καθώς είστε αρκετά ελκυστικοί και μαγνητικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα είναι προφανής η ζήλια κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούν να κερδίσουν από την όλη παρουσία σας στις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ιχθύες
Πρέπει να έχετε μια καλή και σοβαρή αντιμετώπιση των δεσμεύσεων. Αλλαγές στη διάθεσή σας ή στις ιδέες σας και ανατροπές που θα δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας για καιρό θα είναι η αφορμή να μην παραμένετε εφησυχασμένοι όλο αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...