Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μάντεψε ποιος


Μια είδηση προέκυψε στο περιθώριο της παρουσίασης του Λουίς Γκαρσία για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας παίκτης, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν οι «πράσινοι» να απομακρυνθούν από το υπάρχον ρόστερ και δεν αποκλείεται να είναι παίκτης ενδεκάδας, πρόκειται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. 

Από την ΠΑΕ μόνο γίνεται γνωστό ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού για να παραχωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής, χωρίς να ξεκαθαρίζεται για το εάν αυτός θα δοθεί ως δανεικός ή ως κανονική μεταγραφή.

Για το όνομα του παίκτη, μπορούν μόνο να γίνουν εικασίες. Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτησή του, όπως και αρκετές πληροφορίες για ενδιαφέρον από ομάδα της Σκαβνδιναβίας για τον Μπιάρσμιρ.

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι χθες έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ απάντησε αρνητικά σε πρόταση για τον Λέτο, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης υπολογίζεται ως βασικότατο στέλεχος της ομάδας και αυτή τη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα πώλησής του, καθώς δεν υπάρχει και ο χρόνος να βρεθεί αντικαταστάτης. Ίσως αυτό να συμβαίνει και στην περίπτωση του Ζιλμπέρτο ο οποίος επίσης, υπολογίζεται σαν βασικό στέλεχος.

Πάντως, το όνομα πρόκειται να γίνει σύντομα γνωστό, καθώς η μεταγραφική περίοδος λήγει αύριο, Τρίτη.


Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...