Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η "καυτή" κερκίδα της ΑΕΛ!

Την παράσταση "έκλεψαν" στις κερκίδες του Αλκαζάρ οι WAG'S των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (photos)

H πρεμιέρα των "βυσσινί" στο πρωτάθλημα δεν συνοδεύτηκε μόνο με νίκη αλλά και με πανέμορφες παρουσίες στα επίσημα του γηπέδου.



Παρουσίες, που λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα, χαρακτηρίζονται άνετα ως "καυτές".

Βλέπετε, η ενδυμασία τους περιελάμβανε τα απολύτως απαραίτητα με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να μην ξεκολλάει από πάνω τους, πιθανότατα το ίδιο να συνέβαινε και με τα βλέμματα των φίλων της ομάδας.

Ξεκίνημα με μια φίλη του Γιαν Μπλάζεκ την οποία ο ίδιος τη σύστησε ως... συμμαθήτριά του. Η νεαρή Τσέχα βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ επιλέγοντας ένα κοντό σορτς που κόβει την ανάσα:



Λίγα καθίσματα πιο πέρα βρέθηκε η Μάνλια, η κοπέλα του Σάντερ Πούρι φορώντας κοντό τζιν στορτσάκι και δικτυωτό μπλουζάκι, μαζί με τη δίδυμη αδερφή του Εσθονού ποδοσφαιριστή Κάντρι Πούρι (διάσημη αθλήτρια μπιτς-βόλει στη χώρα της, αριστερά στην φωτογραφία)



Για το τέλος η κυρία Παρίσια Βιέρα, η όμορφη ξανθιά σύζυγος του Σεμπαστιάν Βίερα η οποία στην φωτογραφία είναι παρέα με τον μικρό γιο του Φαμπιάν Κανόμπιο.



Αναμφισβήτητα η χρονιά στα εντός έδρας ματς της ΑΕΛ θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο από την μετακόμιση σε τρεις μήνες στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...