Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το φόρεμα που γίνεται τηλέφωνο

Αν πετύχετε πουθενά κάποια γυναίκα μαυροφορούσα, και ξαφνικά ένας ήχος τηλεφώνου ακουστεί από το πουθενά, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν είναι χηρεύσασα αλλά gadgetού!

Και αυτό, γιατί θα φοράει το M-dress, που επιτρέπει στις γυναίκες να δέχονται αλλά και να κάνουν τηλέφωνα, βάζοντας την κάρτα SIM στο ταμπελίτσα του φορέματος.

Το φόρεμα αυτό, έχει σχεδιαστεί από την CuteCircuit, και κουδουνίζει κάθε φορά που λαμβάνει κλήσεις, ενώ με ένα λογισμικό αναγνώρισης κίνησης επιτρέπει στους χρήστες να απαντήσουν  , τοποθετώντας απλώς το χέρι στο αυτί. Για να τερματιστεί η κλήση, το χέρι θα πρέπει να κατέβει στην αρχική του θέση.

Ακόμα η τιμή δεν έχει οριστεί, όμως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ήταν (σχεδόν) “σπαρταριστή”:

“ Πολύ συχνά τα τηλεφωνήματα χάνονται επειφή τα κινητά είναι λίγο άκομψα για τις γυναίκες που φορούν φορέματα χωρίς τσέπες. Έτσι λοιπόν, έρχεται το M Dress που επιτρέπει στις γυναίκες να μη χάνουν κλήση, αλλά ταυτόχρονα και να παραμένουν στιλάτες και πανέμορφες”.

Σήμερα, μάθαμε κάτι καινούριο: Οι γυναίκες θεωρούν τα κινητά όχι τηλέφωνα, αλλά αξεσουάρ... 

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...