Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πήρε «φωτιά» το κρεβάτι

Πριν από μερικές ημέρες, ο Alex Reid είχε κάνει ξεκάθαρο στη σύζυγό του, Katie Price, ότι δεν θα κάνουν καθόλου sex για έναν ολόκληρο μήνα, μια και θέλει να κρατήσει όλες του τις δυνάμεις για τον προσεχή αγώνα του με τον πυγμάχο Tom Kong Watson.


Ο διάσημος πυγμάχος παραδέχθηκε, όμως, ότι δεν μπόρεσε να εφαρμόσει κάτι τέτοιο και στην πράξη, γιατί μόλις είδε τη σύντροφό του… άναψε!

«Την προηγούμενη εβδομάδα είπα ότι θα σταματήσω το sex για έναν μήνα, για να έχω δυνάμεις για ένα αγώνα, όμως μόλις πέρασε το Σαββατοκύριακο έπρεπε να σταματήσω την “απαγόρευση”. Λείπαμε και οι δύο αυτές τις ημέρες και, μόλις συναντηθήκαμε, ήταν αναπόφευκτο... Τελικά, δεν μπορώ να κρατήσω τον λόγο μου σε αυτό, το παραδέχομαι» δήλωσε ο ίδιος χθες το βράδυ.

Τέλος, ο Alex, ο οποίος παντρεύτηκε με την Katie στις αρχές του χρόνου στο Λας Βέγκας, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του.

Συνέχισε την καλή δουλειά, Alex!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...