Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δεν προχωράει του Πλεσίς

 

Τελικά δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πλεζίς από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος άσος βρέθηκε με το ενάμιση πόδι στον Πειραιά αλλά την ύστατη ώρα, όλα ανατράπηκαν. Τέλος ο Μαρέσκα.

Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι ο 22χρονος αμυντικός μέσος θα αγορασθεί από τους ερυθρόλευκους και θα πάει με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό. Αργότερα ειπώθηκε ότι η ομάδα που θα πήγαινε ο Πλεζίς ήταν η Κέρκυρα! Στο φινάλε ούτε αυτή η περίπτωση προχώρησε γιατί στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να μείνουν πιστοί σε αυτό που έλεγαν εδώ και μέρες, ότι δεν θα κάνουν άλλη προσθήκη στο ρόστερ.
Τέλος ο Μαρέσκα

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Έντσο Μαρέσκα, μετά από έναν έναν μόλις χρόνο στο λιμάνι. Τη Δευτέρα συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του. Γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ η αποζημίωσή του. Παράλληλα γίνονται ενέργειες να βρεθεί μια λύση προκειμένου να αποχωρήσει και ο Όσκαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...