Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ρ. Κορομηλά: 'Έκλεισε' για το 'Big Brother' !

Τελικά η γερμανική διοίκηση του Alpha "ψήφισε" εσωκαναλικό πρόσωπο για την παρουσίαση του "Big Brother" ! Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες διάφορα πρόσωπα να ακουγόντουσαν πως θα βρεθούν στο τιμόνι του ριάλιτι, όμως, κανείς δεν τα κατάφερε να περάσει τα ...κρας - τεστ και να επιλεγεί απο τους ανθρώπους της Κάντζας.

Ετσι, λοιπόν, ο ...κλήρος έπεσε στην Ρούλα Κορομηλά !

 


Ναι, η Ρούλα είναι η οικοδέσποινα του "Μεγάλου Αδελφού" ,γεγονός που επιβεβαιώνεται και μέσα απο την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που πριν απο λίγο έφτασε στα χέρια μας : 

"Η Ρούλα Κορομηλά θα βρίσκεται κοντά στους «ενοίκους» του σπιτιού του «Big Brother», θα μοιράζεται τις δυσκολίες, τις χαρές, τα δάκρυα και τα γέλια τους και θα είναι ο συνδετικός κρίκο ς μεταξύ των παικτών και του τηλεοπτικού κοινού», λέει η ανακοίνωση.

Οσο για το τι δήλωσε η ίδια η Ρούλα ; "Ανυπομονώ
να ξεκινήσει το project και να αποκαλύψω στους τηλεθεατές τις εκπλήξεις που περιμένουν τους τελικούς 14 παίκτες στο σπίτι του ‘Big Brother», δήλωσε η παρουσιάστρια που φέτος τον χειμώνα θα έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα καθώς από Γενάρη θα ξεκινήσει και το «Greek Idol».

Πηγή: Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...