Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Τζούλια και Θώδη μαζί σε πανηγύρι...

Στο τσακ είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου να τα βροντήξει όλα και να πάει στην Αμερική για να κάνει εκεί καριέρα. Βρε με νύχια και με δόντια την κρατάει ο κολλητός της με τα χρυσά καπελάκια να μείνει στην Ελλάδα, κλείνοντας της τη μία μετά την άλλη μεγάλη δουλειά μπας και τη δελεάσει. Και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, αφού ακόμη και η Lady Gaga θα παράταγε την καριέρα της στο εξωτερικό για να έρθει να τραγουδήσει σε πανηγύρι με την Έφη Θώδη!

Καλά κατάλαβες. Η Τζούλια συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις στην επαρχία και στο πλαίσιο αυτό συμφώνησε να εμφανιστεί το Ξυλόκαστρο, αλλά όχι όπου και όπου, αλλά σε πανηγύρι κοντινού χωριού. Της Μεταμόρφωσης Σωτήρος είναι στις 6 Αυγούστου και το διήμερο εκείνο (6-7) πολλά χωριά γιορτάζουν τον πολιούχο με τα παραδοσιακά πανηγύρια. Βέβαια, είθισται στα πανηγύρια αυτά να έχουμε κλαρίνα και παραδοσιακούς τραγουδιστές, όπως η Φυλιώ Πυργάκη, η Χαρά Βέρρα, άντε και η Έφη Θώδη στις μεγάλες της δόξες.

Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν και πλέον για τα πανηγύρια είναι και η Τζούλια. Και σκέψου τώρα σκηνικό. Να είναι από κάτω ο παππούς, να τρώει την γουρνοπούλα του και πάνω στη σκηνή με τα μαδέρια να κάνει τα δικά της η Αλεξανδράτου. Βλέπω τους γέρους του χωριού, μαζί με την πετσούλα από το γουρούνι να κατεβάζουν και τα χαπάκια της πίεσης. Σαμπάνια υποθέτω δεν θα έχουν στην Τζούλια, αλλά και η παγωμένη μπυρίτσα μια χαρά είναι.

Και πάω στο κλου του θέματος που αφορά την άλλη καλλιτέχνιδα που θα εμφανιστεί μαζί με Αλεξανδράτου στο πανηγύρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την ίδια βραδιά θα είναι μαζί της η Έφη Θώδη: Ε ναι, αγαπημένε μου, για να βάλει το πανηγύρι σε μία τάξη ως παλιά καραβάνα αυτών. Μιλάμε τώρα για την απόλυτη συνεργασία, που κανείς μας δεν είχε φανταστεί. Αλεξανδράτου και Θώδη μαζί σε πανηγύρι. Ε ρε γλέντια...

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...