Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

H Σερένα απέκλεισε τη Σαραπόβα

H Σερένα απέκλεισε τη Σαραπόβα 

 Η Μαρία Σαραπόβα παίζει καλά αυτό τον καιρό, η Σερένα Γουίλιαμς όμως παίζει καλύτερα! Η Αμερικανίδα Νο1 στον κόσμο προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Γουίμπλεντον εις βάρος της Ρωσίδας.

Η Σερένα περίμενε αρκετά, αλλά εκδικήθηκε την ήττα της στον τελικό του τουρνουά το 2004 από την 17χρονη (τότε) ανερχόμενη παίκτρια.

Η Αμερικανίδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της επικράτησε 7-6 (11-9), 6-4 της Σαραπόβα στις "16" του τουρνουά. Σε έναν αγώνα που... κυριάρχησαν οι ενοχλητικές κραυγές των δύο γυναικών, η Ρωσίδα θα μετανιώνει για το γεγονός ότι έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ κι ενώ προηγούνταν 6-4.

Η Γουίλιαμς αποτέλειωσε τη δουλειά με ένα γρήγορο break στις αρχές του δεύτερου σετ. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Να Λι. Το Νο9 του ταμπλό απέκλεισε την Πολωνή Νο7 Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, επικρατώντας 6-2, 6-2.

Η Να Λι και η Γουίλιαμς έχουν παίξει πέντε φορές, ποτέ στο χορτάρι και η Σερένα προηγείται με τέσσερις νίκες έναντι μιας της αντιπάλου της.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...