Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Greek Idol η…Βαλάντω!

Greek Idol η… 

 Το πρώτο Greek Idol της χώρας μας, είναι η… … Βαλάντω! Μετά από σκληρή μάχη με την άξια αντίπαλό της, τη Νικόλ, η Βαλάντω κατάφερε τελικά να βγει η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. 
 Η βραδιά ξεκίνησε με πολύ κέφι αλλά και άγχος από την πλευρά των δύο κοριτσιών που είχαν καταφέρει να μετατρέψουν σε… μονομαχία το όλο παιχνίδι. Μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της βραδιάς όταν έγινε ζωντανή σύνδεση με την Κύπρο μιας και οι δύο φιναλίστ έρχονται από το νησί της Αφροδίτης. Άτυχη στιγμή όταν η Ρούλα Κορομηλά παραπάτησε πάνω στη σκηνή και είχε ένα μικρό ατύχημα, τίποτα όμως ιδιαίτερα σοβαρό.

Και οι δύο κοπέλες έδωσαν στον μεγάλο τελικό τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν για λίγο να… διχάσουν το κοινό το οποίο όμως εντέλει έδωσε τη νίκη στη Βαλάντω. Εκεί που οι δύο κοπέλες κονταροχτυπήθηκαν, ήταν στην ερμηνεία του ίδιου τραγουδιού, αυτού που έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος για τον αποψινό τελικό το οποίο τραγούδησε η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. 

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση του Νίκου Αποστολίδη ο οποίος έχει γεννηθεί τυφλός και τραγούδησε στη σκηνή του Greek Idol μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη. Στο τέλος του τραγουδιού, η Μάρω Θεοδωράκη ανέβηκε πάνω στη σκηνή και φανερά συγκινημένη φίλησε τον νεαρό τραγουδιστή ο οποίος τραγούδησε με την ψυχή του. 

Λϊγο αργότερα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, καταφέρνοντας να φέρει κέφι στα πλατο του παιχνιδιού. Όταν όμως ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η αγωνία χτύπησε κόκκινο...

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...