Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σύμβουλος μετεγγραφών ο Κοβάσεβιτς

Σύμβουλος μετεγγραφών ο ΚοβάσεβιτςΜετά τον Τάσο Μητρόπουλο, μία ακόμη μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο νέο Θρύλο που οραματίζεται και σχεδιάζει ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, αναλαμβάνοντας πόστο συμβούλου της διοίκησης στα θέματα μετεγγραφών. Ο Σέρβος αποτελεί μία εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων που έχουν αγωνιστεί στα γήπεδα της Ευρώπης, έχοντας εξαιρετικές διασυνδέσεις σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αξιοποιηθεί από τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος ποντάρει πολλά στις γνωριμίες και τις άκρες που έχει ο 37χρονος. Άλλωστε, είναι μεγάλη ανάγκη για τον Ολυμπιακό να έχει έναν άνθρωπο, ο οποίος να μπορεί να πει και δυο αμιγώς ποδοσφαιρικές κουβέντες για κάποιον παίκτη ή να μιλήσει στους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να κλείσει πιο εύκολα η εκάστοτε υπόθεση.

Σειρά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει μέσα στις επόμενες μέρες και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος χαίρει επίσης της εκτίμησης του νέου ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Γενικότερα, βλέπουμε μια προσπάθεια της διοίκησης να μπουν μέσα στην ομάδα άνθρωποι που γνωρίζουν το τοπί και έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Καλοί οι τεχνοκράτες, αλλά στην μπάλα πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που να κόβει το μάτι τους και μπορούν να εκφέρουν μια άποψη με κριτήρια ποδοσφαιρικά και μόνο.

Αναφορικά με τον Κοβάσεβιτς, το όνομά του ακούγεται εδώ και καιρό και αρχικά υπήρχε η άποψη ότι θα έμπαινε τεχνικός διευθυντής. Τελικά, ναι μεν επιστρέφει αλλά από άλλο πόστο, πάντως, όπως και να 'χει, πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη, που ενθουσιάζει και τον κόσμο. Ο Σέρβος κάνει "γκελ" στον κόσμο, είναι πολύ αγαπητός και άπαντες περιμένουν να προσφέρει στα νέα του καθήκοντα.


redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...