Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Χαλάει του Βούκτσεβιτς!

Χαλάει του Βούκτσεβιτς!Ναυαγεί η απόκτηση του Σίμον Βούκτσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, αλλά στις τελικές διαπραγματεύσεις - πριν υπογράψει - παρουσιάστηκε διαφωνία!

H απόκτηση του Σίμον Βούκτσεβιτς θεωρείτο δεδομένη. Ωστόσο, λίγο πριν από τις υπογραφές η υπόθεση δείχνει να χαλάει και να οδηγείται σε ναυάγιο! Παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων στις τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και ο Μαυροβούνιος μέσος δεν υπέγραψε τον ετήσιο δανεισμό του στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται από τη Δευτέρα (28/6) στη χώρα μας, συναντήθηκε με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη, με τους οποίους συμφώνησε προφορικά. Μάλιστα, μίλησε σε εφημερίδες ως παίκτης του Ολυμπιακού. Το πρωί της Τρίτης (29/6) πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του, με το σύλλογο να διατηρεί την οψιόν αγοράς.

Εκεί, όμως, επήλθε ασυμφωνία στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ και ο ερχομός του στον Ολυμπιακό δείχνει να ναυαγεί. Μία "κλεισμένη" προσθήκη, γύρισε μπούμερανγκ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.


redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...