Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο Μοντεστό

Στην Αθήνα ο ΜοντεστόΣτην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Φρανσουά Μοντεστό για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά για διετές συμβόλαιο. 

Ο Γάλλος στόπερ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μονακό θα έχει συνάντηση όπως όλα δείχνουν το απόγευμα της Τετάρτης (30/6) με τους διοικούντες την ΠΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την 4η προσθήκη των ερυθρολεύκων, ενόψει της νέας περιόδου. Βέβαια, μετά το "ναυάγιο" της μετακίνηση του Βούκτσεβιτς, η οποία ήταν θεωρητικά "κλεισμένη", καλό θα ήταν να διατηρούμε τις όποιες επιφυλάξεις μας μέχρι να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του "σκληροτράχηλου" κεντρικού αμυντικού.

Ο Μοντεστό αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να ενισχυθούν στα μετόπισθεν, έπειτα από την φυγή του Ζεβλάκοφ και την πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε. Ο Έβαλντ Λίνεν είχε ζητήσει την άμεση προσθήκη κάποιου αμυντικού, καθώς την δεδομένη στιγμή πλην του Όλοφ Μέλμπεργκ στις προπονήσεις, οι υπόλοιποι παίκτες που μπορούσαν να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση ήταν οι Ποτουρίδης και Γκαλίτσιος.

Η χρυσή τομή στα 550.000

Ο Μοντεστό από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας με τους αμυντικούς. Οι Πειραιώτες, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία, κινήθηκαν αστραπιαία και κατέθεσαν προσφορά στον παίκτη, ο οποίος δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τη Μονακό. Αρχικά η πρόταση του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε την πλευρά του πολύπειρου Γάλλου, ο οποίος ζήταγε κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν περίπου 450.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επανήλθαν δυναμικά στην υπόθεση ανεβάζοντας την πρόταση τους κατά 100.000 ευρώ. Ο Μοντεστό φάνηκε να καλύπτεται και συνοδεία του ατζέντη του θα βρεθεί σήμερα στην χώρα μας για την τυπική ολοκλήρωση της απόκτησης του από τον Θρύλο.

Ποιος είναι ο Μοντεστό

Ο Μοντεστό ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαστία το 1997 με τα χρώματα της οποίας είχε στο Σαμπιονά 16 συμμετοχές. Δύο χρόνια αργότερα έκανε το άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας για λογαριασμό της Κάλιαρι στην Ιταλίας. Στα 5 χρόνια παρουσίας του στο "Καμπιονάτο" το κοντέρ έγραψε 150 εμφανίσεις και 3 γκολ. Το 2004 ήρθε η σειρά της Μονακό να τον εντάξει στο δυναμικό της. Με την ομάδα του "Πριγκιπάτου" είχε 148 συμμετοχές και 6 τέρματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...