Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

"Πειρατής" ο ιδιοκτήτης της Ίπσουϊτς

"Πειρατής" ο ιδιοκτήτης της Ίπσουϊτς  

 Ο ιδιοκτήτης της Ίπσουϊτς, Μάρκους Έβανς, πουλάει "μαύρα" εισιτήρια για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, όπως αποκαλύπτουν οι Άγγλοι ρεπόρτερ. 

Η ομάδα της Ίπσουϊτς βρίσκεται σε... περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού κανείς την Αγγλία δεν ξέρει με τι ασχολείται ο ιδιοκτήτης της, που κατηγορείται από πολλούς για εμπόριο "μαύρων" εισιτηρίων.

Έτσι λοιπόν δημοσιεύματα από την Αγγλία την Δευτέρα, αναφέρουν πως ο Έβανς είναι ένας από τους λόγους που οι κερκίδες στα στάδια της Νότιας Αφρικής είναι άδεια.

Και αυτό γιατί ο ίδιος λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ αγόρασε ταξιδιωτικά πακέτα μαζί με εισιτήρια, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τα ταξίδια και κράτησε τα μαγικά χαρτάκια με σκοπό να τα πουλήσει στη συνέχεια.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν και άνθρωποι μέσα από την ΦΙΦΑ, που δήλωσαν πως γνωρίζουν για την κακή φήμη του Μάρκους Έβανς και το παγκόσμιο εμπόριο που έχει στήσει, όμως χωρίς έρευνα δεν μπορεί να γίνει κάτι.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...