Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Καυτές" πόζες για πρώην Κ.Ρονάλντο!

"Καυτές" πόζες για πρώην Κ.Ρονάλντο! 

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει πασίγνωστος πέρα από τα "μαγικά" του εντός αγωνιστικού χώρου και για τις άπειρες ερωτικές περιπέτειές του, με τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του έστω και για μία νύχτα να απολαμβάνουν υψηλή αναγνωρισιμότητα...

  

 Από αυτόν τον "χρυσό" κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ούτε η Άλις Γκούντγουιν, η οποία με "εισιτήριο" την σύντομη σχέση που είχε πριν από έναν χρόνο με τον Πορτογάλο πρωταγωνίστησε σε μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση για τις ανάγκες του αμερικανικού περιοδικού "Zoo Magazine".


 Σε αυτήν η άλλοτε παρτενέρ του "CR9" ντύθηκε σέξι και ταυτόχρονα... αυστηρή καθηγήτρια, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να "προκαλέσει" με δηλώσεις της όπως:

"Δεν νομίζω ότι οι γυμνοί λαιμοί και οι πολύ κοντές φούστες δεν χρησιμοποιούνται πλέον στα πραγματικά σχολεία. 



Τα σεξουαλικά μαθήματα θα πρέπει να γίνονται στα σχολεία, εγώ αν ήμουν καθηγήτρια θα ήμουν ειδική στο γυναικείο σώμα".  



  Αυτό που αξίζει επίσης να σημειωθεί είναι πως η Γκούντγουιν έχει κάποια σχέση με θρανία, όχι όμως ως καθηγήτρια, μιας που της απομένει ένας ακόμα χρόνος για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο κολέγιο. 

  


 


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...