Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Παρουσιάστηκε ο Μουρίνιο

 

Προπονητής της Ρεάλ και με την...βούλα είναι από την Δευτέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον αθλητικό διευθυντή της "βασίλισσας", Χόρχε Βαλντάνο, στους εκπροσώπους του Τύπου.

"Είναι τιμή να έχουμε έναν από τους προπονητές με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε εδώ μαζί μας. Το καλύτερο για τον σύλλογό μας αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε τον Μουρίνιο μαζί μας", είπε στο καλωσόρισμα του ο Βαλντάνο, για να δώσει τον λόγο στον Πορτογάλο.

"Δεν ξέρω αν γεννήθηκα για να κοουτσάρω τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι γεννήθηκα για να είμαι προπονητής ποδοσφαίρου. Είμαι προπονητής και μου αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις. Το όμορφο δεν είναι να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης ή να κοουτσάρεις τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά να νικήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της "βασίλισσας", ο "Special One".

newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...