Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ξεκινάει τον σχεδιασμό με κόουτς

Ξεκινάει τον σχεδιασμό με κόουτςΜπορεί το διοικητικό θέμα να είναι ακόμη ανοιχτό στον Ολυμπιακό, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είναι διατεθειμένος να "κρεμάσει" την ομάδα και ξεκινά την αναζήτηση προπονητή. Βαλβέρδε, Χιμένεθ και Μανθάανο είναι τρία από τα πολλά ονόματα που ακούγονται, όμως τις επόμενες μέρες θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα.



Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό, πολύ ιδιαίτερο και πολύ παράξενο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κάθε χρόνο τέτοια εποχή συνήθως ασχολούνται με ονόματα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα, ενίοτε και με προπονητές που είναι υποψήφιοι για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Φέτος όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται προπονητή και παίκτες, το αντίθετο, αφού το έχει τόσο πολύ ανάγκη όσο καμία άλλη χρονιά. Ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να στείλει... ανοιχτή πρόσκληση προκειμένου να αποκτήσει "συμπαίκτες" στην Πειραϊκή ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν, όλα τα φώτα έχουν πέσει στο διοικητικό θέμα και ο προπονητής αλλά και οι παίκτες που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Επειδή όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης φυσικά και δεν θέλει το κακό της ομάδας και δεν πρόκειται να την αφήσει... ξεκρέμαστη, από την Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού.

Ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δείχνει πως ναι μεν θέλει συμπαίκτες, όμως δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει οριστικά από τα κοινά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι κινήσεις του μέχρι τώρα. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο πρόεδρος της Πειραϊκής ομάδας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στον κόσμο μέσω επίσημης τοποθέτησης.

Επιμένει... ισπανικά

Όπως και να 'χει, από την εβδομάδα που ξεκινά σε λίγες, θα αρχίσει η αναζήτηση του κόουτς που θα κάτσει στον "ερυθρόλευκο" πάγκο τη νέα σεζόν και έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια νέα εξέλιξη.

Τα ονόματα των υποψηφίων κάποια είναι γνωστά, κάποια άλλα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το "χαρτί" που ακούει στο όνομα Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει... καεί εντελώς, έστω κι αν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πάρει προσωπικά την άρνηση του Ισπανού τον Μάρτιο.

Το "μυρμήγκι" είναι άλλωστε ο διακαής πόθος της "ερυθρόλευκης" εξέδρας, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, όσο ο πάγκος του Ολυμπιακού παραμένει... ορφανός.

Πάντως, στα υπόψιν των Πειραιωτών είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ, που μάλιστα είχε δηλώσει πριν 9 μέρες αποκλειστικά στο Sport24.gr, πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης είναι μια λύση που συζητιέται έντονα στο μεγάλο Λιμάνι, ενώ και ο ίδιος δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας τιμή του το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων". Αδιαμφισβήτητα, ο Χιμένεθ είναι μια καλή λύση και οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωσή τους, γι' αυτό άλλωστε έχουν επικοινωνήσει και με τον μάνατζέρ του.

Ένας ακόμη εξαιρετικός προπονητής που βρίσκεται στην λίστα είναι ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, όμως η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη και οι πιθανότητες να έρθει στον Πειραιά δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται, όμως είναι δύσκολη περίπτωση.

Επίσης έχει προταθεί και ο Χουάντε Ράμος κι άλλα ονόματα, όμως την εβδομάδα που έρχεται, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...