Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μεταγραφικός στόχος της Manchester United ο Νίνης

Μεταγραφικός στόχος της Manchester United ο Νίνης 

 Στο στόχαστρο της Manchester United φαίνεται πως έχει μπει ο Σωτήρης Νίνης. Όπως αναφέρει η «Manchester Evening news», οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.  


Ο μέσος του Παναθηναϊκού με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά απ' ότι φαίνεται οι “μπέμπηδες” είναι αυτοί που θα κινηθούν και επίσημα για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Manchester. «Η United δημιουργεί ένα φάκελο για τον Σωτήρη Νίνη. Έχει γίνει κατανοητό ότι εντείνει το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο Νίνης είναι το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και της Real και της Milan. Η πάσα του, η φιλοδοξία του, η τεχνική και το δυνατό σουτ του, θα ήταν ευπρόσδεκτα στον Ser Alex Ferguson. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ αλλά ίσως αφήσει το αστέρι του με λιγότερα. Με την πιθανότητα ο Νίνης να λάμψει στο Mundial και να προκύψουν κι άλλοι αγοραστές, ενδέχεται η United να κάνει νωρίς την κίνηση της” ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

gossip-tv.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...