Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Κάνουν τον "κινέζο" οι κινέζοι για βοήθεια σε Ελλάδα

 

Η κινεζική πλευρά "ουδέποτε αναφέρθηκε" σε πιθανή βοήθεια στην Αθήνα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο. 

"Η Κίνα εξακολουθεί να εμπιστεύεται το Ευρώ", διαβεβαίωσε την Παρασκευή (30/04),  ο κ. Μπαρόζο , ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι στη συνάντηση με τον Κινέζο πρωθυπουργό, Γουέν Ζιαμπάο, συζήτησε το θέμα της Ελλάδας.

Ο Μπαρόζο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι ελληνικές αρχές λαμβάνουν "όλα τα αναγκαία μέτρα" για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας.
"Οι ελληνικές αρχές θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διορθώσουν τις φορολογικές και δημοσιονομικές ανισορροπίες", δήλωσε.
Η Αθήνα "κάνει σταθερή πρόοδο προς την κατεύθυνση της λήψης μιας σειράς μέτρων και της εξομάλυνσης των ανισορροπιών", πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπογραμμίζοντας ότι "η περίπτωση της Ελλάδας αποτελεί μία ισχυρή υπενθύμιση ότι όλοι είμαστε αλληλεξαρτώμενοι".


 http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...