Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Φαν Χάαλ: "Καλύτερα με Ίντερ στον τελικό"

Φαν Χάαλ: "Καλύτερα με Ίντερ στον τελικό" 

 Ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε εκφράσει την επιθυμία του μετά τον αγώνα με τη Λιόν στο "Ζερλάν" και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι η Ίντερ η έτερη φιναλίστ, και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο του έκανε το... χατήρι το βράδυ της Τετάρτης αποκλείοντας μέσα στο "Καμπ Νόου" τη Μπαρτσελόνα. 

Τον λόγο για τον οποίο ψήφιζε "νερατζούρι" για αντίπαλο στον τελικό ο Ολλανδός τεχνικός τον εξήγησε με δηλώσεις την Πέμπτη (29/4): "Στον τελικό μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αλλά ανυπομονώ να αγκαλιάσω τον φίλο μου Μουρίνιο.

Κόντρα στην Ίντερ θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες από όσες θα είχαμε αν βρίσκαμε απέναντί μας τη Μπαρτσελόνα", τ
όνισε ο τεχνικός των Βαυαρών και πρόσθεσε: "Έχουμε μεγάλο σεβασμό αλλά η Ίντερ παίζει λιγότερο επιθετικά από όσο οι μπλαουγκράνα."

Για την αναμέτρηση της 22ης Μαΐου με αντίπαλο τους Μιλανέζους μίλησε και ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος δήλωσε σχετικά: "Είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις κόντρα στην Ίντερ αλλά πιστεύω ότι στον τελικό θα παίξουν με πολύ διαφορετικό τρόπο με αυτόν που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο στην Καταλωνία."

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...