Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

O κέρινος Πάτινσον ξεσήκωσε τα κορίτσια

http://images.brisbanetimes.com.au/2010/03/26/1260358/420rpat-420x0.jpg
Ευτυχώς, το κέρινο ομοίωμα του 24χρονου γόη των ταινιών "Λυκόφως" και "Νέα Σελήνη" είναι γεγονός και δεν προκάλεσε υστερία στις θαυμάστριες του νεαρού ηθοποιού που έσπευσαν να το αγκαλιάσουν και να το φιλήσουν στην πρώτη του μέρα στο ξακουστό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό (Madame Tussauds) στο Λονδίνο την Πέμπτη (25Μαρτίου 2010).


Και τι τιμή, το ομοίωμα του Πάτινσον δεν τοποθετήθηκε όπου κι όπου αλλά κοσμεί με την παρουσία του την VIP πτέρυγα, δίπλα σε εκείνα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί.
 
Ο κέρινος Πάτινσον είναι τόσο ρεαλιστικός που ακόμα και το μπερδεμένο βλέμμα και τα ανέμελα τσουλούφια του είναι ακριβώς ίδια με εκείνα του αληθινού πρωταγωνιστή. Μια από τις τυχερές θαυμάστριες που βρέθηκαν στην επίσημη πρώτη του κέρινου ομοιώματος δήλωσε εκστασιασμένη:
"Είναι τόσο καλός και ωραίος σαν να είναι ο αληθινός Ρόμπερτ. Τον κοιτάς και νομίζεις πως θα σου μιλήσει".
Η υστερία που προκάλεσε το ομοίωμα του Πάτινσον δεν είχε προηγούμενο και ένα από τα κορίτσια ξέσπασε ακόμα και σε κλάματα στη θέα του.
 
 
 
 
http://www.womenonly.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

einai teleios!!!!!
robbert pattinson please marry me...

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...