Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Mετά το ροζ DVD, η καυτή φωτογράφηση!


Moύσα του Νίκου Αποστολόπουλου η- ποικιλοτρόπως συζητημένη- Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, άλλη μία φορά εντυπωσιάζει, βάζοντας την Τζούλια να διαφημίσει τα κοστούμι και τα εσώρουχα που σχεδιάζει. Η άτακτη ξανθιά άφησε τη σαμπάνια, πήρε ένα πούρο Cohiba, έπιασε ψηλά τα μαλλιά της και στη συνέχεια φίλησε και... δάγκωσε στο αυτί το γυμνό μοντέλο που είχε δίπλα της.

Η Τζούλια μαζί με το μοντέλο, Alex Mund
Ο Νίκος Αποστολόπουλος εξήγησε στην Espresso, το concept της καινούριας του εκστρατείας: " Πιστεύω ότι η Τζούλια είναι cult προσωπικότητα. Αν ήταν στο εξωτερικό, θα έκανε πάρα πολύ μεγάλη καριέρα και ως μούσα κάποιου σχεδιαστή αλλά και ζωγράφου ή άλλου καλλιτέχνη, όπως η Αμάντα Λιρ που ήταν η μούσα του ζωγράφου Σαλβατόρ Νταλί.
Μου αρέσει πολύ, γι'αυτό και την επέλεξα για την καλοκαιρινή καμπάνιαγια τα κοστούμια και τα εσώρουχα που δημιουργώ."

Και συνεχίζει: " Θα φύγουμε σύντομα για το Παρίσι προκειμένου να κάνουμε το βίντεοκλιπ του καινούριου μου αρώματος. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, η Τζούλια είναι και καταπληκτική επαγγελματίας. Θα είναι η μούσα μου και για μια καινούρια σειρά ατσάλινων κοσμημάτων που φτιάχνω".
Ο Νίκος Αποστολόπουλος ετοιμάζει την Τζούλια.

 




http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...