Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Γκαλέτι: "Eπιστρέφω την επόμενη σεζόν"

Γκαλέτι: "Eπιστρέφω την επόμενη σεζόν" 

 Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, στην παρουσίαση του νέου καταστήματος της PUMA στον Πειραιά, τόνισε πως θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην αγωνιστική δράση. 

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση του νέου καταστήματος της PUMA στο πιο κεντρικό και εμπορικό σημείο του Πειραιά (Σωτήρος Διός 23). Αρκετός κόσμος έσπευσε στο μαγαζί εταιρείας χορηγού του Ολυμπιακού ώστε να δει από κοντά τον Αργεντινό άσο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, δεν σταμάτησε υπογράφει αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκε και με αρκετούς θαυμαστές του. Μάλιστα, ένας εκ αυτών έδωσε να υπογράψει πάνω στη σημαία της πατρίδας του (Αργεντινή).

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν κυρίως την κατάσταση της υγείας του, καθώς έγινε παράκληση να μην γίνει κουβέντα για συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την ομάδα του Ολυμπιακού.

Για την κόσμο που ήρθε στο κατάστημα να τον συναντήσει αλλά και για την συμπαράστασή τους στο πρόβλημα της υγείας του, ο Λατινοαμερικανός απάντησε: "H αλήθεια είναι πως αισθάνομαι καταπλητικά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για ακόμη μια φορά που ήρθατε εδώ. Ο κόσμος με την συμπεριφορά του, αλλά και με την στήριξή του όλο αυτό το διάστημα, μου έχει δώσει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια".

Για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση: "Ετοιμάζομαι να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση την επόμενη σεζόν, φέτος δεν γινόταν. Αυτη τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ, αλλά αυτό που προσπαθώ από την πλευρά μου είναι να είμαι πάντα δίπλα στη ομάδα, στα ταξίδια, στους αγώνες και αυτό κάνω". 

redplanet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante re luzianoooo xwris esena den mporwwwwww....m.k

SirTakis είπε...

luuuuuuuuciano galleeeeeeeeeeeeeti

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...