Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ερευνα για την σχέση του Αντριάνο με μεγαλέμπορο ναρκωτικών!

 

Σε νέες... περιπέτειες φέρεται να έχει μπει ο Αντριάνο, αφού η αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέιρο, άρχισε έρευνες για την σχέση του με τον Μαρκίνιος, που είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών!

Ο βραζιλιάνος επιθετικός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ενώ η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, με αφορμή δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που αγοράστηκαν το 2008 με την πιστωτική κάρτα του Αντριάνο.

Ο πρώην επιθετικός της Ιντερ ισχυρίστηκε ότι ο Μαρκίσιος είναι παιδικός του φίλος, που του δάνεισε την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει τις μηχανές σαν δώρο. Παράλληλα, αρνήθηκε ότι επρόκειτο για δοσοληψία. Ο Αντριάνο μετά από την κατάθεσή του δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του είναι  "καθαρός".

"Κάναμε κάποιες σκληρές ερωτήσεις στον Αντριάνο στο πλαίσιο της έρευνας μας. Αρχικά, είμαστε καλυμμένοι με τις απαντήσεις του", σχολίασε ο αρχηγός της Αστυνομίας του Ρίο, Ζαντέρ Αμαράλ. 

 

newstime.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...