Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η βία στα γήπεδα "κόβει" τις χρηματοδοτήσεις

Η Πολιτεία αναστέλλει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΑΕ, μέχρι να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα 

Την αναστολή κάθε χρηματοδότησης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από τον ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με αφορμή τα γενικευμένα κρούσματα βίας στο ποδόσφαιρο.

"Ο ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσει αυτή την αθλιότητα" τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "η ΕΠΟ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

Επίσης, τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ δεν μπορεί να διαφημίζεται μέσω ενός βίαιου προϊόντος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χάρης Σταματόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε με θέμα τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2009, προειδοποίησε ότι ο Οργανισμός θα μπορούσε να φτάσει ως και στην αναστολή των υφιστάμενων συμβάσεων με τις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές και τα μέλη του εξαιτίας των πολλαπλών κρουσμάτων βίας που εσχάτως σημειώθηκαν στα ελληνικά γήπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ισχύουσες συμβάσεις θα τροποποιηθούν, ώστε να καταστεί δυνατή η επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων για πάταξη της βίας.

Να σημειωθεί ότι από την αναστολή της χρηματοδότησης εξαιρείται η εθνική ομάδα.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...