Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ντάνι Φερνάντεζ ο...αντι-Νικοπολίδης

Ο Ντάνι Φερνάντεζ ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα...

Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει την καριέρα του και μετά το κα λοκαίρι, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει για βασικό τερματοφύλακα στη μεταγραφική σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Αν, μάλιστα, αληθεύουν οι πληροφορίες που μεταδίδονται σε ΜΜΕ της Πορτογαλία, ο "εκλεκτός" έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ντάνι Φερνάντες. 

 

Ο πορτιέρο της Μπόχουμ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ηρακλή, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θυμίζει τον τερματοφύλακα που "έλαμψε" με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν πάει στη Γερμανία. Κόντρα στον Ολυμπιακό, άλλωστε, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κρατώντας το "μηδέν" με εντυπωσιακές επεμβάσεις, στο πρόσφατο παιχνίδι του Καυταντζογλείου.
 
Όπως αναφέρει η "Α' Bola" οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πειστεί από τις εμφανίσεις του 26χρονου πορτιέρο και έχουν ήδη προσεγγίσει την Μπόχουμ για την απόκτησή του το καλοκαίρι. 



http://www.newstime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...