Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Εκτός ομάδας Ντάτολο, Λούα Λούα!

Διοίκηση και Μπάντοβιτς αποφάσισαν να θέσουν εκτός ομάδας, για άγνωστο χρονικό διάστημα, τους Ντάτολο και Λούα Λούα, οι οποίοι θα προπονούνται με τον γυμναστή, σε διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.
Εκτός ομάδας Ντάτολο, Λούα Λούα!
Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ήρθε η ώρα να παρθούν αποφάσεις προκειμένου - επιτέλους - να καθαρίσουν και να επανέλθει η ηρεμία. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η αρχή έγινε με τους Χεσούς Ντάτολο και Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας, σε συνεργασία με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αποφάσισαν να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δύο ποδοσφαιριστές, που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα στο πρόγραμμα εκγύμνασης της Μεγάλης Δευτέρας (29/3). Ο πρώτος για την καθυστερημένη άφιξή του σε μία ακόμα προπόνηση και ο δεύτερος για την προκλητική του στάση το τελευταίο διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με αποκορύφωμα να επικαλεστεί τραυματισμό στη χθεσινή προπόνηση την τελευταία στιγμή.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός και ο Αργεντινός αριστερός μέσος θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας υπό την επίβλεψη του γυμναστή, σε διαφορετική ώρα από την ομάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και για πρώτη φορά μίλησε "έξω από τα δόντια" στους παίκτες, στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας (29/3).

Όσο για τον Ματ Ντάρμπισιρ, που απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της χθεσινής ημέρας, είχε τετ α τετ με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο πρωϊνό πρόγραμμα εκγύμνασης της Μεγάλης Τρίτης (30/3), όπου δέχθηκε τις έντονες παρατηρήσεις από τον Μαυροβούνιο τεχνικό. O Άγγλος επιθετικός, ο οποίος δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του μέχρι το συγκεκριμένο γεγονός, αναμένεται να τιμωρηθεί κι αυτός με τη σειρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...