Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Το οικογενειακό άλμπουμ της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να μην έχει τώρα καλές σχέσεις με την οικογένειά της, όμως είχε ευχάριστες παιδικές στιγμές.


Η Τζούλια γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1985, όταν η μητέρα της, Άλισον ήταν 25 χρονών και βαφτίστηκε με το όνομα Γαρυφαλιά στην Αγγλία. Η Τζούλια με την αδερφή της, Άρτεμις πήγαν σχολείο στην Γλυφάδα και ποτέ δεν είχαν πολλές φίλες. Όσο ήταν μικρή ήταν μια ήσυχη κοπέλα υποστηρίζουν φίλοι της οικογένειας. Το κοριτσάκι όμως μεγάλωσε, είναι 25 χρονών πια και έχει τραβήξει το δρόμο της. Μάλιστα η ζωή της άλλαξε από την 3η Μαρτίου όταν κυκλοφόρησε στα περίπτερα το ροζ dvd. Η σχέση της τόσο με τους γονείς της, Ζήσιμο και Άλισον, όσο και με την αδερφή της Άρτεμις κλονίστηκαν. Στις 15 Απριλίου το κορίτσι που γεννήθηκε για να τα έχει όλα θα εμφανιστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε κατά των γονιών της και της αδερφής της.

 




http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...