Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αχ βρε Σάσα...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZHJU92KsepIxE72QR-CCwgvkiKCs0NxDBvDsRZq3Uml-ie7oExPmVSsnGquTL2MyUTZ0MU-8xNlpULEB-p906p_cSximcH4ESiDlrjrxXnLXyGR_ljAw7-lZJop4wWnTB7G6EYj2cQiWb/s320/BASTA+TAXTSIDHS.jpgΘύμα τροχαίου έπεσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, έχοντας στο πλευρό του τη Σάσα Μπάστα. Kαι οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου



Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ που ήταν εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κατευθυνόταν  προς το Ναύπλιο, όταν στις 7:50 το πρωι και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία είχε τροχαίο ατύχημα, πέφτοντας στο πίσω μέρος λεωφορείου στο 84ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Ταχτσίδη και τη σύντροφο του και γνωστή τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Ο ίδιος δεν είχε τίποτα πέρα από το σοκ, αλλά η Μπάστα έχει κατάγματα και τις έγιναν ράμματα στο κεφάλι και θα παραμείνει για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο!

Το τροχαίο αυτό ήρθε να προστεθεί στα συνεχή κρούσματα μη σωστής εξωγηπεδικής ζωής για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο το κλίμα είναι ιδιαίτερα άσχημο στην ΑΕΚ μετά από φωτογραφίες που τον δείχνουν να χορεύει σε τραπέζια ή να φιλιέται παθιασμένα με τη Μπάστα!






gazzetta.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poios 3erei ti 8a kane to sasaki kata th diarkeia ths diadromhs..

aggeloukos είπε...

i sasa einai virtouoza!!

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...