Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Zach Galifianakis: "έκοψα το ποτό όταν δύο άντρες με έφτυσαν στο πρόσωπο"

Τέλος τα αληθινά hangover για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Zach Galifianakis μετά από μία παράξενη αντιπαράθεση με δύο άντρες στη Νέα Υόρκη.

Ο Zach Galifianakis δήλωσε στο βραδινό talk show του Conan O'Brien ότι σταμάτησε να πίνει. "Το ποτό είχε αρχίσει να μου δημιουργεί μεγάλα προβλήματα" εξομολογήθηκε φανερά αδυνατισμένος, αλλά ήταν ένα περίεργο περιστατικό που τον βοήθησε να πάρει την τελική απόφαση...

"Γυρίζοντας ένα βράδι στο σπίτι με τα πόδια" περιγράφει, "έχοντας πιει αρκετό ουίσκι και ακούγοντας μουσική με τα ακουστικά μου, ένας τύπος με μία Jaquar μου κόβει τον δρόμο. Μεθυσμένος και ενοχλημένος χτύπησα το αυτοκίνητο με το χέρι μου, όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δευτερόλεπτα αργότερα κάποιος με χτύπησε ελαφρά στον ώμο. Γύρισα και δύο τεράστιοι άντρες (από την Jaguar), ταυτόχρονα με έφτυσαν στο πρόσωπο!".
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης αστειεύτηκε στην συνέχεια ότι δεν τον έχουν ξαναφτύσει ποτέ στο πρόσωπο, τουλάχιστον για μη σεξουαλικούς λόγους και ότι είπε ότι έμεινε έκπληκτος. Καθώς οι τύποι με την Jaguar απομακρύνονταν "πήρα ένα μπουκάλι από έναν κάδο αποριμμάτων και φώναξα ότι κανείς δεν φτύνει τον Γαλιφιανάκη στο πρόσωπο".
Ο Γαλιφιανάκης πέταξε το μπουκάλι στο αυτοκίνητο, αλλά όπως λέει και ο ίδιος " Ευτυχώς, αστόχησα".
Το Hangover III θα μπορούμε να το δούμε στα ελληνικά σινεμά στις 30 Μαΐου.
 Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από το βίντεο.


The Hangover Part III - Trailer από ign

 Η κεντρική φωτογραφία είναι Getty Images.

Πηγή: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...