Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παγκόσμια αίσθηση για την αγορά-μαμούθ του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το νέο επιχειρηματικό deal του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραγγελία στόλου, η οποία φτάνει τα 500.000.000 δολάρια, έγινε πρωτοσέλιδο στη γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα "TradeWinds", προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση.

 Πρωτοσέλιδο στη διεθνή ναυτιλιακή εφημερίδα "TradeWinds" είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τίτλο "Marinakis makes giant order splash", που χαρακτηρίζει ως γιγαντιαία την παραγγελία νέου στόλου ύψους 500.000.000 δολαρίων, στην οποία σύμφωνα με διεθνείς ναυτιλιακές πηγές έχει προχωρήσει ο Έλληνας εφοπλιστής και πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου.



"Ο Μαρινάκης εκμεταλλεύεται την κατάλληλη στιγμή τις χαμηλές τιμές στην κατασκευή νέων μεταφορικών πλοίων (σ.σ. panamax containerships) προκειμένου να προχωρήσει σε μία απόλυτα κερδοφόρα αγορά", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, η γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα, επικαλούμενη δικές της πληροφορίες, αναφέρει ότι η παραγγελία των μεταφορικών πλοίων έχει γίνει στη Ρουμανία (σ.σ. με ημερομηνία παράδοσης το 2015) και των τεσσάρων τάνκερ στην Κίνα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ιθύνοντες στο ναυπηγείο της Μανγκάλια στη Ρουμανία αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν στην εφημερίδα την πληροφορία για τη δεύτερη συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη συγκεκριμένη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη μετά το 2011. Αναφέρεται, πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα ότι έχει ήδη υπογραφεί επιστολή προθέσεων ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη ρουμανική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την "TradeWinds", είναι δεδομένη η επιθυμία του Έλληνα εφοπλιστή να επεκτείνει το στόλο του με αυτήν τη νέα εντυπωσιακή για τα δεδομένα της εποχής αγορά.

Το δημοσίευμα υπογράφεται από τρεις ξένους δημοσιογράφους, ο πρώτος με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο δεύτερος το Όσλο και ο τρίτος την Αθήνα.

Πηγή: www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...