Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

10 λόγοι για να πέσεις χαμηλά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θες να ικανοποιήσεις στοματικά την γυναίκα που έχεις δίπλα σου. 10 από αυτούς είναι 100% προς όφελός σου.
 
Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε. Όπως μια γυναίκα έχει ιερό χρέος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της (και από άλλα σημεία της ανατομίας της) για να ικανοποιήσει τον σεξουαλικό της παρτενέρ, έτσι και εσύ θα έπρεπε να θεωρείς αυτονόητο πως η ηδονή της είναι καθήκον σου και χαρά σου. Επειδή όμως στο κεφάλαιο σεξ δεν υπάρχουν πρέπει, μη και υποχρεώσεις, αλλά μόνο προσωπικά γούστα και επιλογές, είναι αρκετοί οι άντρες που κάνουν skip τον στοματικό έρωτα προς τις συντρόφους τους, θεωρώντας πως είναι κάτι δευτερεύον, σαν γαρνιτούρα στο κυρίως πιάτο, σαν extras στο DVD. Έλα όμως που δεν είναι. Τα oral παιχνίδια στο κορμί της όχι μόνο είναι απαραίτητα στην απόλαυσή της αλλά βελτιώνουν σημαντικά και εσένα σαν εραστή, με 10 διαφορετικούς τρόπους που ίσως δεν είχες ποτέ συνειδητοποιήσει.


 

Οργασμός express

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο γυναικείος οργασμός είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια ετούτης της ζωής. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει δικό της ανατομικό manual για να φτάσει στην κορύφωση. Ο πιο δύσκολος τρόπος να έρθει σε οργασμό είναι την ώρα της διείσδυσης – άλλο κορίτσι θέλει πιο αργά, άλλο πιο γρήγορα, μερικές την βρίσκουν από κάτω σου και άλλες από πάνω σου. Το να ξέρεις, όμως, τι πρέπει να κάνεις με το στόμα σου στο πιο καυτό της σημείο είναι ένας safe τρόπος για να της προσφέρεις γρήγορα και εύκολα (άπαξ και εξασκηθείς) την απόλυτη ηδονή, ένα σιγουράκι απόλαυσης που θα σου λύσει τα χέρια - και όχι μόνο τα χέρια.  

 

Η ηδονή βλάπτει σοβαρά την γκρίνια

Πριν από πολλά χρόνια, η υστερία θεωρούταν ιατρική πάθηση και ο οργασμός η κατάλληλη ιατρική αγωγή. Έχουμε αναλύσει και στο παρελθόν πως οι σεξουαλικές κορυφώσεις μπορούν να μεταμορφώσουν το κορίτσι σου από σκύλα που σου γαβγίζει σε αρνάκι που βελάζει από ηδονή. Και έχουμε την επιστήμη με το μέρος μας: Ιατρικά αποδεδειγμένα, το σεξ ρίχνει την αρτηριακή πίεση και μειώνει τα επίπεδα στρες του οργανισμού, κάνοντας εκείνη που το απολαμβάνει πιο συγκεντρωμένη, πιο ήρεμη και γενικώς πιο ζεν.  Άρα και λιγότερο γκρινιάρα.

Σβήνουν όλοι από τον χάρτη

Γνωρίζεις, βεβαίως, από τους φίλους, τους γνωστούς σου και γενικώς τους άντρες με τους οποίους έχει τύχει να συζητήσεις σεξουαλικά θέματα, πως είναι πολλοί εκείνοι που τους αφήνει παγερά αδιάφορους το να ικανοποιήσουν στοματικά μια γυναίκα. Βάλε κάμποσους από αυτούς στο κρεβάτι της πριν από σένα και δεν θέλει πολύ να καταλάβεις γιατί το να γίνεις καλός σε αυτό το σπορ σε βάζει αυτομάτως στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των εραστών της. Οι άντρες που ξέρουν να ικανοποιούν στοματικά μια γυναίκα είναι μια σπάνια χρυσή μειονότητα, ένα κλαμπ με λίγα και καλά μέλη στο οποίο αξίζει να ανήκεις. Γιατί ένα σεξ όλοι μπορούν να το κάνουν και να πάρουν τη βάση. Στις προφορικές εξετάσεις είναι που κόβονται όλοι.

 

Καλύτερη προθέρμανση, καλύτερο σεξ

Υπάρχει λόγος που έχει μαλλιάσει η γλώσσα των ειδικών (ποικιλοτρόπως) να φωνάζουν πως τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια, μια γυναίκα που έχει δεχθεί την περιποίησή σου εκεί κάτω, είναι σαν ένας καλά προθερμασμένος φούρνος, σε σωστή θερμοκρασία να δεχθεί μέσα της ό,τι σκοπεύεις να της βάλεις και να το ψήσει με μαεστρία.

Υπάρχει και φιλότιμο

Το σεξ δεν είναι το μεγάλο παζάρι,  προφανώς και δεν πρέπει να λειτουργείς με ανταλλακτική διάθεση. Αν ωστόσο εκείνη βλέπει από πλευράς σου μια πρόθεση, ένα ζήλο να την ικανοποιήσεις, ξυπνάει το φιλότιμό της να σου το ανταποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν, μάλιστα, καταφέρεις μέσα από το στοματικό σεξ να την φέρνεις σε οργασμό, είναι θέμα τιμής για εκείνη να μπορέσει να κάνει το ίδιο – ένα προσωπικό στοίχημα που ίσως δεν θα το έβαζε αν είχε απέναντι της (ή ανάμεσα στα πόδια της) κάποιον που αδιαφορεί για την δική της ηδονή.

 

Αυτοπεποίθηση ίσον επιδόσεις

Σε ένα σημαντικό ποσοστό οι γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια για το σχήμα, την όψη και τη γεύση των επίμαχων σημείων τους, γεγονός που επηρεάζει όχι μόνο την δική τους απόλαυση – καθώς το άγχος τους τις εμποδίζει να συγκεντρωθούν στον οργασμό τους- αλλά και τις συνολικές τους επιδόσεις. Το να αισθανθεί πως λατρεύεις να την προσκυνάς σε εκείνο το σημείο, θα την κάνει να νιώθει άνετα με το σώμα της και θα αυξήσει την σεξουαλική της αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα στην κρεβατοκάμαρα.

Άσος στο μανίκι

Το να έχεις νιώσει μια γυναίκα να ολοκληρώνει εξαιτίας σου την ώρα που την περιποιείσαι είναι μια μοναδική αίσθηση η οποία θα σε γεμίσει και εσένα με σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Η γνώση και μόνο πως έχεις αυτή την ικανότητα, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς παντοδύναμος απέναντι στο άλλο φύλο – γίνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, ακόμη και από τα πρώιμα στάδια του φλερτ. Όταν ξέρεις πως μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να ουρλιάξει από ηδονή, αυτό είναι ένα καλό κρυφό χαρτί που κρατάς στα χέρια σου και γίνεσαι συνολικά καλύτερος παίκτης.

 

Μάθε τέχνη

Το να μπορείς να φέρεις μια γυναίκα σε οργασμό με το στόμα είναι μια τέχνη, ένα special skill στο σεξουαλικό βιογραφικό σου. Μια τέχνη που δεν θα σου χρησιμέψει σε καμία άλλη δραστηριότητα της ζωής σου, αλλά δεν είναι κακό να την κατέχεις. Μπορείς να εγγυηθείς από τώρα πως σε 10, 20, 30 χρόνια θα έχεις τις ίδιες αντοχές κατά τη διάρκεια του σεξ; Όχι, αλλά τότε, όταν θα έχουν πέσει οι επιδόσεις σου, το να ξέρεις μια παραπάνω μέθοδο ικανοποίησης των γυναικών θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Άλλωστε όσα εφόδια μαζεύεις σε αυτή τη ζωή καλά είναι.

Διαφήμιση με πόδια

Είναι γνωστό πως οι περισσότερες γυναίκες μιλάνε ανοιχτά για το σεξ μεταξύ τους,  πράγμα που σημαίνει πως αυτές σου οι ειδικές ικανότητες θα διαδοθούν από στόμα σε στόμα. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι οι κολλητές της θα έρθουν τα μεσάνυχτα να σου βαράνε τα κουδούνια, αλλά αυτά τα πράγματα ποτέ δεν μένουν μυστικά σε στενό κύκλο – αύριο, μεθαύριο, κάποια άλλη εκεί έξω θα τύχει να ακούσει για σένα τα καλύτερα – και θα θέλει διακαώς να τα δοκιμάσει.

 

Ξεχωρίζει τους άντρες από τα αγόρια

Υπάρχει κάτι μοναδικά σέξι σε έναν άντρα που του αρέσει το συγκεκριμένο σπορ. Εκείνος που με δική του πρωτοβουλία και ευχαρίστηση παίρνει στην κατιούσα στο κρεβάτι, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για το γυναίκειο φύλο. Ένας γνώστης της γυναικείας ανατομίας, ένας λάτρης της γυναικείας ηδονής, μόνο περισσότερο αρσενικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Διότι μάτια για να θαυμάζουν ένα ωραίο γυναίκειο σώμα έχουν όλα τα αγόρια. Τον τρόπο να το κάνουν να τρέμει από ηδονή τον έχουν μόνο οι πραγματικοί άντρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...