Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

«Έφυγα γιατί η Λίβερπουλ είναι σαν την Ατλέτικο»

«Έφυγα γιατί η Λίβερπουλ είναι σαν την Ατλέτικο» Επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που «μετακόμισε» ο Φερνάντο Τόρες από την Λίβερπουλ στην Τσέλσι έγραψε ο μεγαλύτερος αδερφός του Ισπανού επιθετικού, Ίσραελ. Στο γράμμα, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα matador.com, αναφέρεται επίσης η πίστη του «μεγάλου» Τόρες προς τον διεθνή φορ για την εξέλιξή του.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ίσραελ Τόρες για τον στράικερ των «μπλε»:

«Ξέρω ότι είναι μια καλή κίνηση για τον Φερ και ένα μεγάλο βήμα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι, επειδή ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά και αισθανόταν αδύναμος σε μια ομάδα που έμοιαζε πιο πολύ με την Ατλέτικο, σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα και διοικητικά θέματα.

Θα έχουμε πάντα τη Λίβερπουλ στην καρδιά μας, όπως έχουμε την Ατλέτικο. Είναι δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς αυτές, για όσα έχουν κάνει για εμάς.

Τώρα ένα μέρος των οπαδών (της Λίβερπουλ) τον μισούν, αν και σε βάθος χρόνου πιστεύω ότι θα τον αγαπήσουν και πάλι. Οι λόγοι της μεταγραφής δεν είναι οικονομικοί, αλλά καθαρά αθλητικοί. Στόχος του είναι να γίνει κάποια μέρα ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο και πιστεύω ότι για να το καταφέρει αυτό πρέπει να περιβάλλεται από τους καλύτερους παίκτες.

Ελπίζω τα όνειρα του αδερφού μου να πραγματοποιηθούν, όπως έγινε με αυτά που έκανε από παιδί. Σε κανένα σημείο της πορείας του δεν έχω πάψει να πιστεύω ότι θα γίνει νούμερο ένα».

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...