Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η σέξι σύντροφος του Αλιαξάντρ Χλεμπ!

Η σέξι σύντροφος του Αλιαξάντρ Χλεμπ! 

Το χθεσινό (9/3) δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "sofoot.com" που υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αλιαξάντρ Χλεμπ με τη μορφή δανεισμού, δεν ενθουσιάσε μόνο τους φίλους των "πρασίνων" αλλά και αρκετούς άλλων ομάδων.

Και αν για τους πρώτους το κριτήριο είναι κατά βάση ποδοσφαιρικό, με δεδομένο πως ο 29άχρονος διεθνής Λευκορώσος μέσος θα κουβαλήσει πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του και τεράστια εμπειρία από τη θητεία του σε Στουτγκάρδη (δις), Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα, για τους υπόλοιπους η "συμπάθεια" προς το πρόσωπο του Χλεμπ πηγάζει από... τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του!

Ο λόγος για την Αναστάσια "Nastye" Κοσένκοβα, πρώην τραγουδίστρια του ποπ συγκροτήματος από τη Λευκορωσία "Topless", η οποία από το καλοκαίρι του 2008 είναι και επίσημα σύντροφος του Χλεμπ όταν και έγινε ο γάμος του ζευγαριού.

 
 
 
Anastasia Kosenkova 

 
 

spor24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.kaulitsa.com

Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων: Δεν υπάρχει θέμα με τη Φυσική. Λογικό κάποια θέματα να έχουν προδημοσιευτεί στο διαδίκτυο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής επιτροπής εξετάσεων μετά το θέμα που προέκυψε με το θέμα της Φυσικής Φυσική στις πανελλήνιες εξετά...